Eveniment

2019-01-09, 15:08:58

Arafat nu mai vine la bilanţul ISU Olt

Secretarul de stat, şef al Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, nu va mai venit la Slatina, joi, pentru a participa la bilanţul activităţii ISU Olt.

Potrivit unui comunicat remis de ISU Olt, va fi prezent în schimb şeful Centrului Operaţional Naţional, colonelul Cristian Radu.

„Domnul doctor Raed Arafat nu va mai participa la activitatea de mâine din cauza unei schimbări de ultim moment care a apărut în programul dumnealui. Din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență va fi prezent la bilanțul ISU Olt domnul colonel Cristian Radu, şeful Centrului Operațional Național”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Evaluarea activității ISU Olt pe anul trecut se va desfășura mâine, începând cu ora 10.00, în Sala de şedințe a Consiliului Județean Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-01-09 15:08:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...