Eveniment

2019-09-19, 09:53:37

Arest preventiv pentru poştaşul care a înscenat jaful maşinii cu banii de pensii, în Balş

Magistraţii Judecătoriei Balş au hotărât să-l aresteze preventiv pe 30 de zile pe poştaşul în vârstă de 50 de ani care, împreună cu alţi trei bărbaţi, au jefuit, în Balş, maşina de poştă în care se găseau peste 200.000 lei.

Cei patru fuseseră reţinuţi de poliţişti, marţi seara, în urma unor percheziţii desfăşurate în Slatina şi Caracal. În cazul celorlalţi trei bărbaţ, instanţa a dispus arestarea la domiciliu, pentru 30 de zile.

Bărbații cu vârstele cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că în urma unei înțelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină.

Maşina de Poştă jefuită în urmă cu o săptămână şi jumătate se întorcea de la Craiova, cu corespondenţă şi banii de pensii pentru mai mulţi pensionari din Balş şi zonele adiacente.

Potrivit unor surse, a fost furată suma de 205.000 lei.

Comentarii

Redacţia

2019-09-19 09:53:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...