Eveniment

2020-05-30, 16:44:38

Arestat după ce şi-a violat străbunica în vârstă de 84 de ani

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Vâlcea, a fost arestat preventiv după ce şi-a violat străbunica imobilizată la pat, în vârstă de 84 de ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, a declarat că evenimentul s-a petrecut în comuna Muereasca, violul fiind sesizat de mama băiatului.

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 28 spre 29 mai, tânărul de 24 de ani a venit la locuința străbunicii sale de 84 de ani, care se afla imobilizată la pat, iar acesta a profitat de imposibilitatea bătrânei de a se apăra și prin constrângere a dezbrăcat-o și a întreținut relații sexuale cu aceasta”, a declarat Udrea.

Sâmbătă, instanța a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a tânărului, urmare a propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, după ce, în prealabil, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.   

Comentarii

Redacţia

2020-05-30 16:44:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...