Sport

2017-04-18, 12:02:22

AS Milcov, misiune dificilă în cadrul „intermediarei”

Neînvinsă în acest retur, AS Milcov îşi continuă parcursul în actualul sezon cu un joc dificil, în compania celor de la Voinţa Băbiciu, formaţie situată pe locul al treilea în clasamentul primului eşalon fotbalistic judeţean. Meciul se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17.00.

Lider al primului eşalon fotbalistic judeţean, AS Milcov nu îşi permite paşi greşiţi în lupta pentru a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare. În runda actuală, în cadrul „intermediarei” programate miercuri, gruparea pregătită de Ionuţ Tache va întâlni, în deplasare, Voinţa Băbiciu, formaţie care, de asemenea, a înregistrat rezultate foarte bune în acest retur. Prin urmare, meciul se anunţă echilibrat, deschis oricărui rezultat.

„Va fi un meci dificil, sper să fim în formă”


Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, se aşteaptă la un meci dificil, însă speră ca elevii săi să continue forma bună arătată în partidele precedente.

„Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă care nu a pierdut de mult timp, alcătuită din jucători cu experineţă. Sper să fim în formă, să câştigăm cele trei puncte. În tur am câştigat, dar niciun joc nu seamănă cu altul. Trebuie să fim concentraţi, să avem atitudine, să obţinem victoria pentru a ne consolida primul loc”,
a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.

Voinţa Băbiciu-AS Milcov se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17.00, pe terenul din localitate.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 12:02:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro