Sport

2017-04-20, 12:48:00

AS Milcov, pas important spre barajul de promovare

AS Milcov s-a impus pe terenul celor de la Voinţa Băbiciu, echipă ce, de asemenea, nu pierduse niciun joc în acest retur, scor 1-2. În urma victoriei înregistrate, gruparea pregătită de Ionuţ Tache a realizat un pas important în privinţa atingerii obiectivului, participarea la barajul de promovare.

AS Milcov şi-a continuat invincibilitatea pe terenul unei echipe bune a Ligii a IV-a, Voinţa Băbiciu. După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate, scor 0-0, gruparea pregătită de Ionuţ Tache s-a desprins în actul secund, prin golurile marcate de Amza şi Tudor. Gazdele au redus din diferenţă în minutele de prelungire, jocul din cadrul „intermediarei” închindu-se cu victoria celor de la AS Milcov, care şi-a consolidat statutul de lider.

Tache: „Un joc pe care dacă-l pierdeam, puteam avea probleme”


Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, spune că în urma victoriei înregistrate, şansele de a participa la barajul de promovare sunt reale.

„Un joc pe care dacă-l pierdeam, puteam avea probleme. Cu victoria asta am mai făcut un pas către atingerea obiectivului. A fost o primă repriză echilibrată, adversarul a făcut un presing avansat, nu prea am avut realizări, dar asta a fost tactica. Le-am cerut jucătorilor să stăm bine în teren, pentru că în a doua repriză vor cădea fizic. Aşa a fost, am pus stăpânire pe joc, am reuşit să marcăm, am mai avut şi alte ocazii, important este că am obţinut cele trei puncte”, a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, după victoria cu Voinţa Băbiciu.

AS Milcov: Turianu, Căpraru, Preda, Ciurea, Ioniţă, Tudor, Precup, Florin Marin, Burcea, Amza, Iordache. Au mai evoluat: Mădălin Ion, Niculescu, Miu.

Comentarii

Redacţia

2017-04-20 12:48:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro