Sport

2017-06-19, 10:08:17

AS Milcov, remiză albă în manşa tur a barajului. Promovarea se decide pe „sinteticul” de la Slatina

Manşa tur a barajului de promovare în eşalonul al treilea, Viitorul Dăeşti-AS Milcov, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, la capătul unui joc disputat pe un teren greu, din cauza ploii torenţiale căzute înaintea începerii meciului. Echipa vâlceană a avut cele mai mari ocazii ale confruntării, printre care un penalty ratat, în timp ce gruparea pregătită de Ionuţ Tache şi-a trecut în cont, în prima repriză, o bară.

Disputat pe un teren acoperit de apă, din cauza unei ploi torenţiale căzute cu trei ore înaintea începerii partidei, jocul tur, din cadrul barajului de promovare, Viitorul Dăeşti-AS Milcov, s-a încheiat cu o remiză albă.

Ambele formaţii au trecut pe lângă deschiderea scorului în prima parte a întâlnirii. AS Milcov a avut o bară, în urma unui atac prelungit, în timp ce echipa vâlceanu a ratat un penalty, prin Fistogeanu, care a trimis în bara din stânga portarului Turianu.

Actul secund a fost dominat de vâlceni, care au avut câteva situaţii bune de a puncta pe tabelă, însă Turianu a salvat AS Milcov de la gol. Jocul s-a încheiat la egalitate, iar ambele echipe menţin şanse de promovare.

În tribunele terenului „Fedeleşoiu” s-au aflat aproximativ 1.500 de suporteri, AS Milcov fiind susţinută de mulţi slătineni, care au făcut deplasarea la Vâlcea, pentru a asista la manşa tur a barajul de promovare.

Returul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17.30, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Viitorul Dăeşti: Vlădoi, Moldoveanu, Nicolaescu, Bogdan Preda, Fistogeanu, Cozma, Filipoiu (min. 84 Vlad), Schinteie, Naciu, Simion, Neacşu (min. 72 Puşcatu).

AS Milcov:
Turianu, Burcea (min. 78 Mădălin Ion), Căpraru, Preda, Ciurea, Tudor, Precup, Ioniţă, Iordache, Fl. Marin (min. 88 Cristi.Niculescu), Amza.

Comentarii

Redacţia

2017-06-19 10:08:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro