Eveniment

2020-08-10, 11:29:56

Asistentă a Spitalului Slatina, confirmată cu COVID-19, a murit la ATI

Judeţul Olt înregistrează un nou deces în rândul pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. De data aceasta este vorba despre o asistentă a Secţiei Chirurgie, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Elena Bancu, sau Luiza cum o ştiu toţi colegii şi pacienţii, a fost testată pozitiv pe 25 iulie. De câteva zile, starea acesteia s-a agravat şi a fost transferată la ATI. În această dimineaţă, asistenta a decedat. 

În primăvară, femeia ieşise la pensie, dar lucra în continuare, după ce îşi prelungise contractul încă un an. 

Asistenta care în această dimineaţă a decedat a luat virusul din focarul de pe Secţia Chirurgie, care în data de 28 iulie a fost închisă, după ce 12 cadre medicale au fost testate pozitiv. 

Potrivit autorităţilor sanitare, Elena Bancu suferea de hipertirodidism, hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II.

Comentarii

Redacţia

2020-08-10 11:29:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...