Sănătate

2020-05-19, 17:06:16

Asistentă de la Ambulanţa Olt, confirmată cu coronavirus

O asistentă, de 45 de ani, care lucrează la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt a fost confirmată pozitiv, după ce a fost testată pentru coronavirus la spitalul din Mioveni. Femeia este originară din judeţul Argeş.

Angajata SAJ Olt face naveta cu trenul, fiind din judeţul vecin, şi ultima dată a lucrat în tura de sâmbătă.

Reprezentanţii Ambulanţei Olt au fost informaţi de către DSP cu privire la situaţia femeii. 

„Am fost anunţaţi de cei de la DSP Olt, ea este originară în Argeş. Sâmbătă noapte a lucrat ultima tură. Este internată în Argeş, la Spitalul Mioveni”, a declarat directorul SAJ Olt, Marinel Prina.

În cadrul serviciului de ambulanţă s-au luat imediat măsuri ce se impun în astfel de situaţii. 

„Se va face o anchetă epidemiologică, dar deja am luat măsuri: s-a făcut testarea personalului, am trimis acasă tura care a lucrat cu ea. Ei au echipamente, măşti, dezinfectant, mănuşi, nu le lipseşte nimic”, a adăugat Marinela Prina.

Asistenta confirmată cu COVID-19 nu a transportat niciun bolnav de coronavirus sau suspect de infectare cu virusul. Comentarii

Redacţia

2020-05-19 17:06:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...