Administraţie

2019-03-15, 11:45:25

Asistenţa Socială a Primărie Slatina, mutată la fostele băi comunale până la finalizarea reabilitării sediului

Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din subordinea Primăriei Slatina s-a mutat la fostele băi comunale de pe strada Nicolae Bălcescu, deoarece actualul sediu, o clădire de peste două secole, a intrat în reabilitare.

Directorul DAS, Nora Popescu, a declarat că relocarea ar trebui să fie pe o perioadă de maximum trei luni.

„Deja ne-am mutat pe Nicolae Bălcescu, nr. 22, unde funcţionează Centrul de Igienă şi Îngrijire Corporală. Relocarea va fi pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare ale sediului, două-trei luni”, a afirmat ea.

Este prima intervenţie de anvergură făcută la imobilul de pe strada Fraţii Buzeşti, de la începutul anilor 2000.

„Sunt lucrări de reabilitarea ale clădirii. Era nevoie pentru că este o clădire construită la 1800 şi ceva şi nu se mai intervenise de multă vreme. S-a făcut o recompartimentare şi nişte reparaţii, în 2005-2006. Clădirea este foarte veche, este multă scândură putrezită, sunt infiltraţii. Este o lucrare de anvergură”, a mai declarat Nora Popescu.

DAS Slatina poate fi apelat la numărul de telefon 0349.417.359.

Comentarii

Redacţia

2019-03-15 11:45:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...