Sport

2017-07-17, 09:51:12

VIDEO. Athletic Slatina rămâne pe locul şapte după etapa de acasă

Slatina a fost gazda celei de-a şasea etape a Campionatului de fotbal-tenis. Athletic, echipa locală, a rămas pe locul şapte în clasament, după ce a pierdut semifinala în proba de dublu.

Sălile de sport de la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” şi fostul Liceu de Construcţii au găzduit meciurile din cadrul etapei a şasea a Campionatului de fotbal-tenis.

După două etape în care nu s-au putut prezenta din cauza problemelor de lot, componenţii echipei Athletic Slatina au reuşit, sâmbătă, să se califice în semifinale în proba de dublu, meci pe care l-au pierdut dramatic în faţa celor de la Lupeni.

„Dacă Athletic juca cum a plecat în primul meci ar fi urcat mult în clasament. Trebuie să lase nervii la o parte şi sunt sigur că pot ajunge în primele patru echipe la finalul campionatului. Au arătat potenţial, şi asta nu o spun în calitate de oficial, ci de tehnician. Din păcate, au pierdut pe mâna lor. Organizarea a fost una foarte bună, ne face plăcere să revenim de fiecare dată la Slatina”,
a declarat Freddy Tavarez, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal-Tenis.

Proba de simplu a fost câştigată de Pro Activ Târgivişte, la fel şi cea de dublu, unde Athletic Slatina s-a situat pe locul patru, iar proba de triplu a fost câştigată de Lupeni.

Clasamentul după primele şase etape ale campionatului este condus de Pro Activ Târgovişte, urmată de CSM Lupeni, CSU Ploieşti şi Gomboş M.A. Târgu Mureş. Athletic Slatina este pe locul şapte, cu două etape în care nu s-a prezentat.

Următoarea etapa se va desfăşura la începutul lunii septembrie, la Râmnicu Vâlcea.

Athletic Slatina mai are patru etape, dintre care una din nou în organizare proprie, în care mai poate urca în clasament, astfel încât la final de campionat să fie măcar în top 4.

Athletic Slatina: Sebastian Noaţă, George Neacşu (căpitan), Gheorghe Stan, Bogdan Ciugulea, Liviu Mezdrea, Dragoș Biboiu, Răzvan Andrei.
 

Comentarii

Redacţia

2017-07-17 09:51:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro