Sport

2019-01-09, 16:06:46

Atleţii de la CSM Slatina, în plină pregătire pentru competiţiile oficiale

Sportivii secţiei de atletism de la CSM Slatina se pregătesc pentru primele competiţii din 2019. În acest weekend, atleţii pregătiţi de Dan Bărbuţi vor participa la „Cupa Municipiului Bucureşti”. Cea mai importantă competiţie va fi în martie, atunci când se va disputa Campionatul European de la Glasgow.

Atleţii Andrei Neagoe, Daniel Budin, Marius Şerban, Cosmin Dincă şi Pavel Nichituş se află în plină pregătire pentru a lua startul primelor competiţii.

Înaintea Campionatului Balcanic, din luna februarie, şi a Campionatului European, din luna martie, sportivii legitimaţi la CSM Slatina vor avea câteva competiţii interne, extrem de utile în vederea participării la turneele internaţionale.

În acest weekend, atleţii slătineni vor participa la „Cupa Municipiului Bucureşti”. De asemenea, în perioada 26-27 ianuarie se va desfăşura Grand Prix-ul de seniori şi tineret, urmând ca pe 6-7 februarie să aibă loc, tot la Bucureşti, Finala Campionatului Naţional.

Comentarii

Redacţia

2019-01-09 16:06:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...