Administraţie

2018-02-13, 16:33:45

Au fost finalizate lucrările la reţeaua de apă şi canal din Slatina, începute de Tehnologica Radion în 2009

Firma Cafmin SRL a finalizat lucrările de înlocuire şi reabilitare a sistemului de alimentare cu apă şi canal din Slatina, începute de firma Tehnologica Radion în anul 2009.

Directorul Companiei de Apă Olt, Cătălin Uşurelu, a declarat că recepţia de finalizare a lucrărilor se va desfăşura, miercuri, 28 februarie.

„Recepţia de finalizare pentru lucrările care au fost realizate de firma Cafmin se va face pe data de 28 februarie. Avem reprezentantul ISC-ului şi pe cel al primăriei, astfel că această comisie de lucru se va întruni şi se va semna procesul de terminare a lucrărilor”, a declarat Uşurelu.

Compania de Apă Olt (CAO) a obţinut fazarea lucrărilor rămase nefinalizate, după ce contractul pe care îl avea cu firma Tehnologica Radion pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din Slatina a fost reziliat de la sfârşitul anului 2014, la aproape doi ani de la expirarea termenului limită de execuţie.

„Continuarea lucrărilor de reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în municipiul Slatina”, cu o valoare estimată de 9.530.666,71 lei, fără TVA, este proiectul care cuprinde următoarele lucrări: reabilitare reţele alimentare apă - 943 metri liniari; extindere reţele alimentare apă - 342 metri liniari; reţele apă înaltă presiune - 3.285 metri liniari; reabilitare reţele canalizare - 542 metri liniari; extindere reţele canalizare - 12 metri liniari; branşamente şi racorduri aferente la consumatori.

Potrivit reprezentanţilor CAO, Tehnologica Radion a realizat aproximativ 90% din lucrare.

Comentarii

Redacţia

2018-02-13 16:33:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...