Sănătate

2018-12-18, 14:47:07

Au picat pe capete proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor de asistent medical de la Spitalul Slatina

115 candidaţi s-au înscris la concursul pentru ocuparea celor 16 posturi de asistent medical, ce au fost scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Proba scrisă i-a pus pe foarte mulţi în încurcătură, candidaţii fiind picaţi pe capete.

Din cei 115 candidaţi care îşi doresc să lucreze ca asistent medical la spitalul slătinean, 65 au fost respinşi la proba scrisă a concursului, iar 12 olteni nu s-au prezentat. Doar 36 de candidaţi au fost declaraţi admişi şi urmează să susţină interviul pe 20 decembrie, la ora 09.00.

Pentru că mai multe secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina se confruntă cu deficit de personal mediu, candidaţii declaraţi admişi la finalul concursului vor ajunge pe următoarele secţii ale unităţii medicale: Cardiologie, Pediatrie, Psihiatrie, Ortopedie şi Traumatologie, ORL, Medicină Internă, Chirurgie generală, Gastroenterologie, Boli Infecţioase şi Laboratorul de explorări funcţionale.

Comentarii

Redacţia

2018-12-18 14:47:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...