Sănătate

2019-05-23, 11:29:43

Au picat pe capete proba scrisă a concursului organizat de Spitalul Slatina. Trei candidaţi nu au obţinut niciun punct

Zeci de candidaţi care au dorit să lucreze ca infirmier şi brancardier la Spitalul Slatina s-au dovedit a fi total nepregătiţi. Din cei 36 de candidaţi prezenţi, doar 10 au promovat proba scrisă, aceştia urmând să susţină interviul pe 28 mai. Mai multe posturi pe secţiile unităţii medicale vor rămâne în continuare vacante.

Din cei 51 de candidaţi înscrişi la concursul de ocupare a posturilor vacante de infirmier, infirmier debutant şi brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina s-au prezentat 36 la proba scrisă. Doar 10 candidaţi au fost declaraţi admişi după această primă probă, restul 26 fiind respinşi. Singurul candidat înscris pentru postul de infirmier de pe Secţia de Medicină Internă nu a reuşit să obţină niciun punct, în această situaţie fiind şi alte două persoana care şi-au dorit să lucreze ca infirmier debutant pe Secţia de Obstetrică Ginecologie I şi pe Secţia de Boli Infecţioase.

Candidaţii declaraţi admişi după prima probă vor susţine interviul pe 28 mai.

Unitatea medicală din Slatina are nevoie de infirmiere pe următoarele secţii: Medicină Internă, Nefrologie, Gastroenterologie, Chirurgie şi Ortopedie Infantilă, Ortopedie şi Traumatologie, Chirurgie Plastică, ATI, Obstetrică Ginecologie I, Boli Infecţioase şi la UPU Slatina. Totodată, au fost scoase la concurs şi două posturi de brancardier pentru Secţiile de Medicină Internă şi Ortopedie.
  


Comentarii

Redacţia

2019-05-23 11:29:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...