Social

2019-06-03, 13:40:15

Au venit biletele de tratament la hotelurile private. 238 de tichete alocate judeţului Olt pentru seria a VII-a

Avalanşă de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. S-a semnat contractul cu hotelurile private, iar oferta este extrem de variată. 238 de bilete de tratament, cu data de plecare în staţiune în perioada 16-19 iunie, aşteaptă să fie ridicate. Oltenii pot opta pentru un bilet pe litoral sau în staţini precum Hercualne, Felix, Olăneşti, Călimăneşti, Căciulata sau Sinaia.

Bilete de tratament atât la mare, în staţiunile Saturn, Mangalia, Eforie, Techirgiol, cât şi la munte, la Sinaia, Vatra Dornei, Tuşnad sau alte destinaţii căutate de vârsnici pentru tratamentul balnear, aşteaptă să fie ridicate de la Casa de Pensii Olt.

Instituţia a afişat lista cu beneficiarii primelor bilete de tratament la hotelurile private. Tichetele au data de plecare în staţiune în perioada 16-19 iunie.

Diagrama de alocare arată astfel: 12 bilete în stațiunea Amara, 16 bilete în stațiunea Bala, 9 bilete în stațiunea Buziaș, 16 bilete în stațiunea Căciulata, nouă bilete în stațiunea Călimănești, 17 bilete în stațiunea Covasna, 12 bilete în stațiunea Eforie Nord, 14 bilete în stațiunea Felix, două bilete în stațiunea Geoagiu, 21 de bilete în stațiunea Govora, 20 de bilete în stațiunea Heculane, 11 bilete în stațiunea Mangalia, două bilete în stațiunea Moneasa, patru bilete în stațiunea Neptun, 36 de bilete în stațiunea Olăneşti, patru bilete în stațiunea Pucioasa, 12 bilete în stațiunea Saturn, un bilet în stațiunea Sinaia, patru bilete în stațiunea Slănic Moldova, două bilete în stațiunea Slănic Prahova, două bilete în stațiunea Sovata, patru bilete în stațiunea Techirghiol, patru bilete în stațiunea Tușnad şi alte patru bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afişată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri, până în data de 10 iunie 2019, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 11 iunie 2019 şi se vor vinde în data de 12 iunie 2019.


Comentarii

Redacţia

2019-06-03 13:40:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...