Sport

2019-05-11, 13:16:35

Aurel Ţicleanu le-a prezentat antrenorilor de la CSM Slatina principiile după care trebuie să se ghideze: „Fiecare copil merită un antrenor foarte bun”

Fost fotbalist legendar, Aurel Ţicleanu, vicepreşedinte al Comisiei Tehnice a FRF şi lector al Şcolii Federale de Antrenori, a fost prezent sâmbătă, la Slatina. Acesta le-a prezentat antrenorilor din cadrul CSM Slatina princiiple după care trebuie să se ghideze. Ţicleanu va reveni pe data de 3 iunie în oraşul de pe malul Oltului, atunci când va susţine un nou curs, de data aceasta la care vor lua parte antrenori din mai multe judeţe.

Fosta glorie a Craiovei Maxima, Aureţ Ţicleanu, le-a împărtăşit din experienţa lui antrenorilor din cadrul Clubului Sportiv Muncipal Slatina, în cadrul unui curs la care au luat parte atât tehnicienii de la copii şi juniori, cât şi antrenorii echipei mari. Acesta le-a vorbit despre principiile după care trebuie să se ghideze în pregătirea sportivilor, dar şi despre importanţa obţinerii licenţelor.

Categoric, fiecare copil merită un antrenor foarte bun. Plecând de la principiul acesta, trebuie să investim foarte mult în resursele umane. Faptul că nouă, românilor ne place fotbalul, faptul că profesorii de educaţie fizică, foştii fotbalişti vor să devină antrenori, cu toţii trebuie să ţină pasul cu noutăţile, să se specializeze. Odată cu nouă conducere de la Casa Fotbalului, există un interes deosebit pentru fotbalul la nivel de copii şi juniori. De aici, peste două zile voi pleca la Zalău, există un mare interes pentru acest sector juvenil. Din păcate, la 14-15 ani, cluburile din ţările mai dezvoltate vin şi ne iau talentele, ne văduvesc de nişte copii, care ar creşte calitatea fotbalului românesc, la Liga a III-a, Liga a II-a şi loturile naţionale. Slatina are antrenori pregăţi, care deţin licenţele UEFA”, a precizat Aurel Ţicleanu, care va reveni în oraşul de pe malul Oltului, pe data de 3 iunie, atunci când se va organiza un nou curs, cu antrenori din mai multe judeţe. Comentarii

Redacţia

2019-05-11 13:16:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...