Sport

2019-05-06, 14:26:49

Aurelian Roşca, antrenor Dunărea Brăila: „Vreau să-mi felicit jucătoarele pentru dăruirea de care au dat dovadă”

Antrenorul grupării Dunărea Brăila, Aurelian Roşca, a ţinut să-şi felicite jucătoarele după victoria de la Slatina, în urma căreia în proprţie de 90% echipa sa este salvată direct. Gruparea slătineană ar fi fost avantajată macar de un egal sau să nu piardă la o diferenţă mai mare de două goluri însă, din păcate, a cedat la patru, scor 18-22, la capătul unei partide în care cele două echipe s-au aflat pe rând la conducere.

CSM Slatina reuşise să învingă, în tur, în deplasare, Dunărea Brăila, însă, în jocul de pe teren propriu a pierdut la patru goluri, iar şansele de a evita barajul sunt aproape nule. Antrenorul echipei Dunărea Brăila, Aurelian Roşca, a ţinut să-şi felicite jucătoarele pentru atitudinea arătat[, în condiţiile în care la un moment dat au fost conduse la patru goluri.

„Vreau să-mi felicit jucătoarele pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru că au crezut în această victorie şi au revenit de la -4 şi acum ne putem bucura. N-aş spune că ne-am asigurat salvarea directă, depinde de jocul celor de la Vâlcea contra Slatinei”,
a declarat Aurelian Roşca, după meciul din sala LPS Slatina.

Aurelian Roşca consideră ca echipa sa a avut şansă, dat fiind faptul că cei mai buni interi ai echipei slătinene, Alexandra Andrei şi Ştefania Lazăr, nu au fost pe teren.

„Slatina, în meciul tur, avea cu totul altă echipă, faptul că cele două jucătoare nu au fost în acest meci, a contat. În orice caz, vreau să ne bucurăm pentru această victorie”
, a conchis antrenorul Brăilei, care înaintea acestui joc nu avea amintiri plăcute în sala LPS Slatina.

Aurelian Roşca a demisionat, sezonul trecut, de la SCM Râmnicu Vâlcea, după un meci pierdut contra grupării slătinene, în sala LPS Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-05-06 14:26:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...