Social

2019-04-19, 14:06:09

Austria caută, printre olteni, 30 de muncitori pentru livrat şi asamblat mobilă la domiciliul clientului

O nouă ofertă de muncă în străinătate, care poate fi accesată de persoanele din judeţul Olt. Austria caută 30 de muncitori, care să livereze şi să monteze mobilă la domiciliul clienţilor. Salariul este între 24.000 şi 42.000 de euro pe an, în funcţie de calificare.

Locurile de muncă necesită calificare profesională, încheiată cu examen (certificat de calificare), experienţă ca tâmplar şi carnet de conducere categoria B. Se cer, de asemenea, cunoştinţe de limba germană. Personalul livrează şi asamblează mobilierul la domiciliul clientului.

Angajatorul asigură, pentru primele două luni, gratuit, cazare şi mic dejun. Mai mult, angajatorul poate să asigure costurile pentru obţinerea carnetului de conducere categoria C. Contractul este pe perioadă nedeterminată. Angajarea se face cât mai curând posibil.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru detalii legate de modalitatea de aplicare a CV-urilor.

Comentarii

Redacţia

2019-04-19 14:06:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...