Eveniment

2018-10-13, 18:22:44

Autorul crimei s-a predat la Craiova

Ion Șerban, căutat de mai bine de 15 ore de autorități, s-a predat la Biroul Transport Feroviar Craiova. Polițiștii slătineni îl vor aduce pentru audieri.

Potrivit oamenilor legii, nenorocirea s-a petrecut în jurul miezului nopții, motivul fiind o femeie, iubita bărbatului omorât. Tânărul de 24 de ani, internat în prezent în spital, s-ar fi luat de femeie care îl însoțea pe Ion Pietroşel, moment în care a fost lovit cu un cuțit de către Ion Şerban. În altercație a intervenit și  Ion Pietroșel, care a fost înjunghiat mortal, în zona inimii.

„În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul   faptei în persoana numitului Șerban Ion, din com. Urzica, jud.Olt, care, in noaptea de12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictoriicu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubinavictimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima).Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape. In prezent, suspectul a fost dat in urmarire si in consemn la frontiera si se efectueaza activitati specifice de depistare si retinere a acestuia", se arată în comunicatul de presă al Parchetului Olt. 

Comentarii

Redacţia

2018-10-13 18:22:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...