Eveniment

2018-03-23, 10:19:19

Autospecialele ISU deblochează un drum pentru ca ambulanţa să poată prelua un copil de un an cu febră

Două autospeciale ale ISU Olt deschid drumul unei ambulanţe prin zăpadă, pe DJ 703, către comuna Topana, pentru a prelua un copil în vârstă de un an cu febră şi vărsături.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu, a declarat că pompierii au solicitat şi sprijinul serviciului voluntar Spineni.

„Autospeciala pentru Transport Personal și Victime Multiple și autospeciala multifuncțională acționează în sprijinul unui echipaj SAJ care nu mai poate înainta spre un copil aflat în comuna Topana. Copilul, în vârstă de un an, prezintă febră și vărsături. S-a solicitat sprijin și din partea SVSU Spineni, unde se află echipajul SAJ și din partea SVSU Topana de unde o să fie preluat copilul”, a declarat Băsăşteanu.

Copilul va fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Începând cu ora 09.30 s-a actualizat atenționarea meteo Cod Portocaliu, iar județul Olt intră sub atenționare Cod Galben, până la ora 15.00 și apoi iese de sub avertizare.

Comentarii

Redacţia

2018-03-23 10:19:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...