Eveniment

2021-01-13, 17:32:41

Autoutilitară furată, din afara ţării, găsită în curtea unei femei din Bucinişu. Maşina a fost adusă de fiul său

O autoutilitară, pentru care există o alertă de urmărire internaţională, a fost găsită în curtea unei femei din Bucinişu. Din cercetările poliţiei, autovehiculul ar fi fost adus în țară de către fiul femeii, în vârstă de 34 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, din comuna Bucinișu, județul Olt, deține la domiciliu o autoutilitară, posibil sustrasă din afara țării.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că pentru autoutilitara respectivă există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Marea Britanie. Autovehiculul ar fi fost adus în țară de către fiul femeii, în vârstă de 34 de ani. Autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul activității, poliţiştii olteni au beneficiat de date şi informaţii oferite de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. 

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de „tăinuire”.Comentarii

Redacţia

2021-01-13 17:32:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...