Eveniment

2019-08-08, 09:54:00

Avocat: „Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai lui Gheorghe Dincă”

Parchetul a lărgit miercuri cercul de analiză către potențialii complici ai lui Dincă, a declarat avocatul familiei Luizei, Tonel Pop.


Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat miercuri seara că are date și informații care nu pot fi făcute publice pentru moment, pentru a nu influența ancheta, date ce arată că Luiza a fost victima unei rețele de trafic de persoane.

Acesta a subliniat că Parchetul a lărgit cercul de apropiați al lui Gheorghe Dincă, care i-ar putea fi colaboratori în săvârșirea acestor fapte odioase.

„Față de celelalte potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă”, a afirmat Tonel Pop la Antena3.

”Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia”, a mai spus Tonel Pop.

sursa: realitatea.net

Comentarii

Redacţia

2019-08-08 09:54:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...