Comentariul Gazetei

2020-02-14, 14:47:14

Ba Orban a luat banii copiilor!

N-am avut niciodată pretenţia că mă pricep la cifre sau la finanţe, dar ca orice om înţeleg când banii sunt mai puţini, ştiu bine ce înseamnă tăieri, reduceri sau eliminări de sume. Când vine vorba despre banii noştri, ai tuturor, că asta înseamnă bugetul naţional, Guvernul n-a mai vrut, respectând Constituţia se pare, să afle ce spun despre cum se împart banii cei care îi reprezintă pe oameni în Parlament. Crezând că nu contează ce spun cei mulţi, o mână de oameni şi-a asumat răspunderea pe un proiect de buget care pare falimentar din faşă.

Din formula de calcul asumată de Guvernul Orban, deja se vede că nu vor fi suficienţi bani pentru Direcţiile de Protecţia a Copilului din judeţe şi, mai ales din luna august încolo, vor fi mari probleme cu plata salariilor. Înţeleg că este vorba despre un guvern liberal, că fiecare pentru el, că prin noi înşine, dar totuşi sunt membrii ai Uniunii Europene, unde statul social are încă o pondere importantă.

Cel mai rău mă doare când văd ipocrizia actualilor guvernanţi, care uită că atunci când erau în opoziţie acuzau că deciziile se iau doar de câţiva, că este ocolită democraţia că, ce să mai, nu e bine! Dar acum că au toate pârghiile puterii, liberalii nu arată altceva decât că sunt cu mult mai răi şi mai incapabili decât au fost cele trei guverne ale PSD, împreună sau separat.

Îl acuzau pe Dragnea că a furat banii copiilor, în contextul dosarului privind DGASPC Teleorman. Păi Orban ia banii tuturor copiilor aflaţi sub protecţia DGASPC-urilor din toată ţara! În judeţul Olt, spre exemplu, s-au alocat doar 16 milioane dintr-un necesar de peste 110 milioane...

Cum e mai rău? Nu văd pe nimeni în piaţă, acum!

Comentarii

Redacţia

2020-02-14 14:47:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...