Eveniment

2017-12-07, 13:59:47

Bălşeanul care şi-a atacat părinţii cu un satâr, arestat preventiv

Tânărul din Balş care şi-a atacat părinţii cu un satâr, încercând ulterior să-şi scoată un ochi cu furculiţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, magistraţii Tribunalului Olt admiţând propunerea procurorilor.

Decizia Tribunalului Olt nu este, însă, definitivă.

Mihai Ion Truţă a ajuns, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu o plagă la nivelul ochiului, după ce, într-un acces de furie, şi-a înfipt o furculiţă în ochi. Bărbatul era foarte agitat, suspect că ar fi consumat substanţe necunoscute, drept pentru care a fost încătuşat înainte de a fi transportat cu ambulanţa de la Balş la Slatina.

Truţă şi-a agresat părinţii cu un satâr, cel mai rău fiind afectată mama sa, care va avea nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

„Tatăl suspectului a fost externat, prezintă şi el trei plăgi tăiate, care necesită 25 de zile de îngrijiri medicale, fiind tăiat în zona feţei, gâtului şi la o ureche. Mama, care a fost prima atacată, este în continuare internată în spital, ea are nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, are fractură de membru superior, una dintre leziuni este specifică autoapărării şi în funcţie de aceasta reţinem tentativa la infracţiunea de omor. După altercaţie, agresorul s-a autoaccidentat, a folosit o furculiţă, a vrut cumva să-şi scoată un ochi, dar s-a lovit în zona arcadei”, a declarat prim-procurorul Parchetului Slatina, Anca Anuţa.

Mihai Ion Truţă fost suspus şi unei evaluări psihiatrice, medicii suspectând un sindrom psihotic, posibil un debut de schizofrenie.

Comentarii

Redacţia

2017-12-07 13:59:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...