Administraţie

2021-12-02, 10:49:32

Bălşenii, scutiţi de penalizări dacă îşi achită datoriile până la 15 decembrie

Veste bună pentru societăţile, dar şi locuitorii oraşului Balş. Primăria a aprobat, în sedinţa Consiliului Local, ştergerea penalităţilor datorate la bugetul local, cu condiţia achitării datoriilor restante până la data de 15 decembrie, inclusiv.

Primarul oraşului Balş, Cătălin Rotea, anunţă persoanele fizice şi juridice că penalităţile înregistrate ca urmare a restanţelor privind plata taxelor şi impozitelor datorate vor fi şterse, cu condiția achitării tuturor datoriilor  la data de 15 decembrie 2021, inclusiv. 

„Pentru că ne dorim să venim în sprijinul dumneavoastră într-o perioadă cu multe provocări sociale și economice, Primăria Orașului Balș a aprobat, în ședința Consiliului Local, ștergerea penalităților datorate bugetului local, de către persoanele fizice și juridice, cu condiția achitării tuturor datoriilor restante la data de 15 Decembrie 2021, inclusiv. 

Astfel, toți cei care își vor achita sumele datorate (taxe, impozite etc.), până pe 15 Decembrie 2021, nu vor mai fi nevoiți să plătească și penalitățile înregistrate în anii precedenți”, transmite primarul Balşului, Cătălin Rotea. 

Cererile de anulare se primesc la Biroul Impozite și Taxe Locale, din Strada Nicolae Bălcescu Nr. 6 (lângă Biblioteca „Petre Pandrea”), până pe data de 15 Decembrie 2021.


Comentarii

Redacţia

2021-12-02 10:49:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...