Sănătate

2017-03-30, 17:38:33

Bani alocaţi pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea fostei Şcoli Sanitare Christiana

CJ Olt continuă investiţiile de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, o serie de obiective urmând a fi reabilitate, iar secţiile dotate cu aparatură nouă de ultimă generaţie. Din cele zece milioane de lei alocate pentru acest an, o sumă va fi distribuită pentru întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru fosta clădire unde a funcţionat câţiva ani Şcoala Christiana.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina încearcă să aducă mai aproape secţiile unităţii medicale ce funcţionează în clădirea de pe strada Drăgăneşti.

Astfel, toate cele patru secţii ce funcţionează aici vor fi mutate. Dacă Secţiei de Dermatologie i se va face loc în Corpul Central, modificarea urmând a fi efectuată odată cu demararea noului proiect pentru cea mai mare clădire a spitalului, Compartimetul de Neuropsihiatrie Infantilă va fi adus la etajul al şaptelea al Blocului Materno-Infantil, scutindu-i pe micuţii care au nevoie de o astfel de consultaţie de un drum inutil.

În bugetul alocat de CJ Olt unităţii medicale slătinene au fost prinse şi fonduri pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea reabilitării clădirii fostei Şcoli Postliceale Sanitare Christiana. După modernizarea acestei locaţii, aici vor fi mutate Secţia de Psihiatrie şi Centrul de Sănătate Mintală.

Comentarii

Redacţia

2017-03-30 17:38:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro