Sport

2019-05-14, 20:17:53

Barajul de menținere în Liga Națională se dispută, în perioada 5-9 iunie, la Cisnădie

Echipa de handbal CSM Slatina va evolua, în perioada 5-9 iunie, la barajul de menținere în Liga Națională, care se va disputa la Cisnădie. Alături de gruparea slătineană va mai evolua U Cluj, dar și două echipe de Divizia A. Se va juca fiecare cu fiecare, iar primele două clasate vor evolua stagiunea următoare pe prima scenă a handbalului.

FRH a anunțat marți, 14 mai,  barajul de promovare/retrogradare. Turneul se va disputa în perioada 5-9 iunie, la Cisnădie, și va reuni cele două formații care au evoluat în Liga Națională, CSM Slatina și U Cluj, dar și două formații de Divizia A. Se va juca fiecare cu fiecare, iar primele două vor evolua în noua stagiune în Liga Națională.

Cele două formații din Divizia A, prezente la baraj, vor fi învinsele din cele două meciuri de la turneul final de promovare: CS Dacia Mioveni-Rapid București, HCM Slobozia-CSM Târgu Mureș.

CSM Slatina și U Cluj sunt favorite în a ocupa primele două locuri care vor asigura prezența și în stagiunea viitoare în Liga Națională.


Comentarii

Redacţia

2019-05-14 20:17:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...