CSM Slatina

2017-02-05, 17:35:56

Barajul de promovare în Liga Naţională se va disputa la începutul lunii iunie

Echipele clasate pe locurile doi şi trei în clasamentul Diviziei A vor avea şansa de a lupta pentru promovare în Liga Naţională. FRH organizează şi în actualul sezon baraj pentru formaţiile care nu reuşesc accederea directă. CSM Slatina a participat doi ani consecutiv la barajul de promovare, însă în acest sezon speră să încheie pe primul loc în serie, pentru a accede direct în Liga Naţională.

FRH a anunţat data de disputare a barajului de promovare în Liga Naţională. În funcţie de acţiunile loturilor naţionale, turneul de baraj se va desfăşura în perioada 1-4 iunie sau 8-11 iunie. Pe lângă ocupantele locurilor doi şi trei din ambele serii ale Diviziei A, la baraj vor participa şi două echipe retrogradate din Liga Naţională.

Echipele formate exclusiv din junioare nu au drept de promovare, implicit de a participa la baraj. În seria din care face parte CSM Slatina sunt câteva astfel de grupări, Naţional Braşov, Extrem Baia Mare şi Dacia Mioveni.

CSM Slatina, şansă de a promova direct


După doi ani consecutivi în care CSM Slatina a înregistrat rezultate negative la barajul de promovare, în actualul sezon se doreşte accederea  directă. Victorina Bora, instalată în vară pe banca tehnică a echipei slătinene, a declarat în repetate rânduri că-şi doreşte să ducă echipa pe primul loc în serie.

Cel mai important meci pentru promovare va fi pe 19 februarie, atunci când echipa slătineană va primi vizita principalei contracandidate, Minaur Baia Mare. În tur, jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora au pierdut la două goluri, prin urmare victoria la cel puţin trei goluri diferenţă este vitală în lupta pentru promovarea în primul eşalon handbalistic.

 

Comentarii

Redacţia

2017-02-05 17:35:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro