Naţional

2019-03-14, 10:11:00

Bărbat acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, care a născut

Un bărbat din Rădăuţi, judeţul Suceava, care, timp de aproape doi ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, care acum are 16 ani, iar aceasta a născut la domiciliu, în 2017, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 Judecătoria Rădăuţi a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din Rădăuţi care şi-a molestat sexual fiica, încă de când aceasta avea 14 ani, şi a lăsat-o însărcinată. Procurorii spun că în urma relaţiei, fata, care acum are 16 ani, a născut în 2017, acasă, un copil.

“La data de 12.03.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare acţiunea penală faţă de S.V., pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”, (...) constând în aceea că în perioada iulie-august 2016, S.V., la diferite intervale de timp, a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu fiica sa biologică C.B.I., aflată în îngrijirea sa, pe când aceasta avea 14 ani, relaţii în urma cărora, la data de 15.04.2017, a născut-o la domiciliu pe C.A.M” se arată într-un comunicat de presă emis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, joi, Judecătoria Rădăuţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-03-14 10:11:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...