Naţional

2019-05-20, 16:07:26

Bărbat de 23 de ani, suspectat că a violat şi ucis o tânără de 19 ani al cărei cadavru a fost descoperit într-o pădure

Poliţiştii şi procurorii prahoveni cercetează un bărbat în vârstă de 23 de ani suspectat că a violat şi ucis o tânără de 19 ani al cărei cadavru a fost descoperit duminică într-o pădure din apropiere de Ploieşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi duminică, prin intermediul numărului 112, despre faptul că trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit într-o pădure din zona localităţii Râfov, la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti.

Cadavrul era dezbrăcat de la brâu în jos şi prezenta urme de violenţă. Primele investigaţii arată că este vorba despre o tânără de 19 ani care a fost violată şi ucisă.
 
Anchetatorii au prins un suspect în acest caz,  fiind vorba despre un cioban în vârstă de 23 de ani. Acesta este audiat duminică,  fiind acuzat de viol şi omor.

Sursa: news.roComentarii

Redacţia

2019-05-20 16:07:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...