Eveniment

2019-06-05, 14:34:23

Bărbat de 45 de ani, găsit mort în curtea unei societăţi agricole din Coloneşti

Un angajat la unei firme agricole, cu punctul de lucru în Coloneşti, a fost găsit mort în curtea societăţii la care lucra. Inspecţia Muncii Olt anchetează modul în care bărbatul de 45 de ani şi-a găsit sfârşitul în timpul programului de lucru.

Inspectoratul Teriorial de Muncă Olt anchetează modul în care un bărbat de 45 de ani, angajat al unei societăţi agricole cu punctul de lucru în localitatea Coloneşti, a fost găsit mort în curtea unităţii.

„Un bărbat de 45 de ani, care lucra la o societate agricolă cu punctul de lucru în Coloneşti, a fost găsit în curtea unităţii decedat. Ancheta Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt este în plină desfăşurare”,
a precizat Bogdan Ţucă, purtător de cuvânt al ITM Olt.

În luna mai, potrivit datelor oferite de ITM Olt, alţi şapte lucrători au mai fost implicaţi în accidente de muncă soldate cu incapacitate temporară de lucru.

Comentarii

Redacţia

2019-06-05 14:34:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...