Eveniment

2021-12-05, 15:11:47

Bărbat, din Drăgăneşti-Olt, reţinut pentru contrabandă de metale preţioase

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Drăgăneşti-Olt, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce noaptea trecută a fost prins, pe raza municipiului Orşova, cu 24 de kilograme de metale preţioase.


Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au reţinut, în această dimineaţă, pentru 24 de ore, un bărbat de 38 de ani, din Drăgăneşti Olt, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă, după ce a fost depistat cu 24 kg de metale preţioase. Poliţiştii de la transporturi l-au oprit în trafic pe raza Municipiului Orşova, iar în urma efectuării controlului autovehiculului, au descoperit 24 kg de metale preţioase, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, autoturismul în cauză a fost indisponibilizat de poliţişti. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei transporturi din Craiova pentru continuarea cercetărilor.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de ieri, bărbatul, revenit din Franţa, ar fi introdus în ţară cantitatea de 24 de kg de metale preţioase, prin sustragere de la controlul vamal.  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de contrabandă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj”, transmite IPJ Dolj. 

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Comentarii

Redacţia

2021-12-05 15:11:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...