Eveniment

2020-01-21, 15:49:37

Bărbat din Spineni, arestat pentru tentativă de omor. Şi-a înjunghiat cumnatul

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Spineni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat cumnatul.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că cei doi au avut o altercaţie, bărbatul de 35 de ani fiind înjunghiat în zoan toracică. Agresorul a fost reţinut de procurori, iar marţi a fost arestat preventiv în urma unei decizii a Tribunalului Olt.

„Fapta s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 19 ianuarie, undeva în jurul orei 15.00. Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Spineni, a avut o altercaţie cu victima, care este şi cumnatul său, împrejurare în care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracică, fiindu-i cauzate leziuni care i-au pus în primejdie viaţa, ce necesită 35 - 40 de zile de îngrijiri medicale. I-a aplicat o singură lovitură”, a declarat procurorul.

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 15:49:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...