Eveniment

2021-04-29, 14:25:52

Bărbatul care ademenea fetiţe la locurile de joacă din Slatina a fost identificat. El se află la audieri

Bărbatul care ar fi încercat să corupă fetiţe la locurile de joacă din Slatina a fost prins de poliţişti. La această oră el se află în sediul Poliției Municipiul Slatina pentru audieri.

 Poliţiştii slătineni au depistat bărbatul care ademenea diverşi copii, în mod special fetiţe, la locurile de joacă. Acesta are 39 de ani şi în prezent se află la audieri. 

Persoana bănuită de tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală a fost identificată și în prezent se află la sediul Poliției Municipiul Slatina pentru audieri”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. 

Mămica unei fetiţe a alertat autorităţile, după ce fetiţa ei, care se afla la un loc de joacă în apropierea blocului, a fost abordată de acest individ. Aceasta a povestit, pe un grup de Facebook, că micuţa a fost interogată şi rugată de către acesta să-l conducă la etajul II al blocului în care locuieşte.

Mamici din Slatina aveți mare grijă. Nu lăsați copiii nesupravegheați la locul de joacă. Ieri la ora 11.00, fetiţa mea de 8 ani a fost interogată și luată de un bărbat, cam de 40 ani ,1.60 m, cu dinții de jos foarte urâti . A fost salvată de sora ei care o urmarea pe geam .Poliţia nu l-a găsit, deși s-a mișcat repede”, este mesajul femeii pe un grup de mămici din Slatina.
Comentarii

Redacţia

2021-04-29 14:25:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...