Eveniment

2021-04-30, 07:02:26

Bărbatul care ademenea fetiţe la locurile de joacă din Slatina a fost reţinut

Bărbatul care a abordat fetiţele la locurile de joacă din Slatina a fost reţinut, după mai bine de 12 ore de audieri. Este bănuit, în cazul a două fetiţe de 7 şi 8 ani, de tenativă de agresiune sexuală, iar în cazul unei alte fetiţe, pe care a atins-o, de agresiune sexuală. Bărbatul de 38 de ani este din Piteşti, iar în trecut a mai fost acuzat de fapte de natură sexuală.

Totul a ieşit la iveală şi astfel a fost evitată o nenorocire, după ce o mămică a povestit întâmplarea pe un grup de Facebook.

Aceasta a alertat autorităţile, după ce fetiţa ei, care se afla la un loc de joacă în apropierea blocului, a fost abordată de acest individ. Aceasta a povestit, pe un grup de Facebook, că micuţa a fost interogată şi rugată de către acesta să-l conducă la etajul II al blocului în care locuieşte.

"La data de 29 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 39 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală și tentativă la  infracțiunea de  agresiune sexuală, asupra 3 minore, din municipiul Slatina.

 În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Judetean Olt. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Slatina cu propuneri legale.Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz", a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.  


Comentarii

Redacţia

2021-04-30 07:02:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...