Naţional

2019-03-12, 21:10:03

Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia, într-un apartament în care luni seară a izbucnit şi un incendiu, este fost poliţist

Bărbatul de 67 de ani suspectat că şi-a ucis soţia, într-un apartament din Capitală în care luni seară a izbucnit şi un incendiu este fost poliţist au declarat surse din rândurile anchetatorilor, care afirmă că pe numele bărbatului ar fi existat şi un ordin de restricţie care expirase cu o zi în urmă.

Soţia bărbatului, în vârstă de de 62 de ani, a fost găsită moartă, luni seară,de către poliţiştii sosiţi în urma unui apel la 112 conform căruia în locuinţă ar fi izbucnit un incendiu. Bărbatul avea un comportament agresiv, astfel că a fost imobilizat şi dus la Poliţie, fiind apoi reţinut.

Surse din rândurile anchetatorilor afirmă că bărbatul a fost poliţist şi că pe numele său ar fi existat un ordin de restricţie, care expiarse cu o zi în urmă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni, în jurul orei 17.00, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 că într-un apartament este un incendiu în desfăşurare.

 Acolo s-au deplasat agenţi de siguranţă publică, care împreună cu un echipaj SMURD, au reuşit să pătrundă în apartament, unde au găsit două persoane - soţ şi soţie, de 67, respectiv 62 de ani -, femeia fiind decedată. 

Întrucât soţul manifesta un comportament agresiv a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii.

La locul incidentului s-a deplasat echipa de cercetare a Serviciului Omoruri, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul femeii.

Sursa: news.ro

Comentarii

Redacţia

2019-03-12 21:10:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...