Comentariul Gazetei

2020-02-07, 10:15:03

Barometrul degradării societăţii româneşti… sex cu o căţeluşă

Un bărbat dintr-o comună din judeţul Cluj este cercetat pentru schingiuirea animalelor, după ce vecinii au alertat autorităţile că acesta întreţinea relaţii sexuale cu căţeluşa sa. O nouă dovadă a faptului că ne aflăm  într-o societate care este într-o continuă stare de degradare.

Trăim vremuri în care părinţii sunt bătuţi de cei cărora le-au dat viaţă, pentru a le încasa pensia, bunicii sunt supuşi agresiunii fizice pentru câteva sute de lei, vârstnicii sunt înfometaţi de cei care ar trebui să le întindă o mână de ajutor la bătrâneţe, iar exemplele pot continua, pentru că, din păcate, aceasta este realitatea tristă.

Sunt tot mai multe evenimente grave, care vin să întărească constatarea că societatea românească este în derivă, că normele morale încep să dispară, că degradarea este ireversibilă.

Este încredibil câte cazuri şocante se petrec zilnic. De la omoruri deosebit de grave, până la violuri, tâlhării, incesturi, furturi sau, iată, sex cu animale. În fond, barometrul degradării societăţii româneşti…

Comentarii

Redacţia

2020-02-07 10:15:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...