Comentariul Gazetei

2020-02-10, 15:11:31

Bătaia unei botoxate şi comentariile misogine

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei, un croat căruia presa nu i-a aflat numele. Bătaia a fost una serioasă, pentru că vedeta s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

Cruduţa face parte acum din statistica femeilor bătute. O femeie este bătută de către partenerul ei în fiecare minut, însă Cruduţa, prin notorietatea ei, a atras toate privirile. Comentariile misogine ale unora care se dau mari intelectuali îmi provoacă repulsie. Nimic nu poate justifica bătaia aplicată de un bărbat unei femei. În primul rând, lupta este inegală.

Nici că i-a luat banii, nici că a stat prea mult cu fetele în oraş, nici că l-a înşelat, nici că nu a făcut mâncare. Pentru fiecare problemă în parte rezolvarea ar fi simplă: ura şi la gară. Las-o frate, de ce să o loveşti.  

Nu poţi să spui că merita să fie bătută doar pentru că femeia a ales să şi pună botox în buze. Probabil, în opinia unora, o botoxată este şi o femeie de moravuri uşoare, care din când în când mai merită şi câte o corecţie.

Au mai fost voci care au insinuat că... „a făcut ea ceva”. Aud frecvent şi în popor această expresie. Acest lucru vine din educaţie, din modul cum suntem formaţi în familie şi în societate. Adică, dacă a făcut ceva, femeia trebuie pedepsită cu bătaia. Halal educaţie şi percepţie socială, mai ales că vorbim despre cea mai avansată societate din istoria umanităţii.

Comentarii

Redacţia

2020-02-10 15:11:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...