Eveniment

2021-12-05, 09:54:22

Bătrân din Fărcaşele, cu probleme psihice, găsit la mai puţin de 12 ore de la dispariţie

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Fărcaşele, dat dispărut de către fiul său în noaptea de sâmbătă, a fost găsit duminică dimineaţa, la mai puţin de 12 ore de la anunţul dispariţiei, în urma mobilizării polişiştilor, jandarmilor şi lucrătorilor ISU: Bărbatul, cu probleme psihice, a fost găsit în comuna Dobrosloveni, în zona staţiei CFR.

În noaptea de 04/05 decembrie , la ora 02:44, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați, prin apel de urgență 112, de un bărbat, din comuna Fărcașele, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 04 decembrie a.c., în jurul orei 09:30, tatăl acestuia, TĂNASIE ILIE, de 77 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai  revenit, fiind cunoscut cu probleme psihice. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, fiind mobilizate efective sporite.

„În această dimineață, în jurul orei 08:00, bătrânul a fost găsit de polițiști în zona stației CFR, din comuna Dobrosloveni, sat Reșca. Pe timpul dispariției, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind predat familiei”, transmite IPJ Olt. 

La activitățile de căutare au participat 6 polițiști din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus, 3 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și 6 lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.


Comentarii

Redacţia

2021-12-05 09:54:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...