Eveniment

2020-06-05, 21:54:04

Băut bine, un biciclist de 39 de ani, din localitatea Schitu, a ajuns la UPU Slatina

Un bărbat din localitatea Schitu a ajuns, în această seară la spital, în urma unei autoaccidentări. Băut bine, omul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă, fiind transportat de urgenţă la UPU Slatina. Potrivit medicilor, viaţa bărbatului nu este în pericol, acesta alegându-se cu escoriaţii şi un hematom periorbital.

Un echipaj medical a intervenit în această seară pe raza localităţii Schiu, în urma unui accident în care a fost implicat un biciclist. Potrivit poliţiştilor, este vorba despre o autoaccidentare. 

Din primele date, este vorba despre o autoaccidentare. Un bărbat, în timp ce se deplasa cu bicicleta, s-ar fi dezechilibrat, şi a căzut pe carosabil. Omul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Echipa operativă este la faţa locului pentru cercetări”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit medicilor, viaţa bărbatului nu este pusă în pericol, omul alegându-se cu multiple contuzii.

Bărbatul, care se afla într-o avansată stare  de ebrietate, a fost transportat la UPU Slatina, cu excoriaţii şi un hematom periorbital, pe partea stângă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Dragoş Toader. 

Potrivit poliţiştilor, în urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul avea o concentraţie de 0.89 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.


Comentarii

Redacţia

2020-06-05 21:54:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...