Comunitate

2021-05-11, 12:22:54

Bazinul de înot din Slatina se redeschide de mâine

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Slatina a anunţat redeschiderea Bazinului Didactic de Înot din municipiu, începând cu data de 12 mai.

Potrivit unui comunicat remis de CSM Slatina, bazinul se redeschide „cu respecarea măsurilor sanitare impuse din cauza pandemiei SARS-CoV2”.

Sursa citată mai arată că, în perioada 12 mai – 12 iulie, au prioritate copiii care deţin abonamente achitat din anul 2020.

„La intrarea în bazinul acoperit de înot, fiecare persoană trebuie să completeze o declaraţie epidemiologică pe propria răspundere şi o declaraţie pentru procesarea datelor personale. De asemenea, la intrarea în incintă, se va lua temperatura fiecărei persoane. Bazinul va fi deschis atât timp cât incidenţa cazurilor active de coronavirus se menţine scăzută în municipiu”, se arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2021-05-11 12:22:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...