Comunitate

2017-04-11, 15:36:30

Bazinul de înot şi Clubul Nautic din Slatina, închise sâmbătă, duminică şi luni

În perioada Sărbătorilor Pascale, Clubul Nautic şi Bazinul de Înot Slatina vor fi închise, în timp ce vineri programul este până la ora 14.00, respectiv ora 16.00.

Potrivit unui comunicat remis de Clubul Sportiv Municipal Slatina, care coordonează cele două baze de agrement, programul în perioada Paştelui este următorul: vineri 14 aprilie - Clubul Nautic 9.00 - 14.00, Bazin Înot 10.00 -16.00; sâmbata, duminică şi luni - închis.

La scurtă vreme de la inaugurare, pe 1 iunie 2014, Bazinul de înot a devenit foarte popular printre slătineni şi foarte mulţi şi-au înscris copiii la cursurile de iniţiere gratuite.

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” Slatina este o investiţie realizată cu fonduri europene şi locale, valoarea totală a investiţiei fiind de 34 milioane lei.

Proiectul a presupus amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cu nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii corespunzător amenajate pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare, la care se adaugă: teren de minifotbal multifuncţional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pistă biciclete şi role, vestiare, grupuri sanitare. Clubul Nautic se întinde pe aproape şapte hectare de teren pe malul Oltului, la care se adaugă alte circa15 hectare luciu de apă.

Comentarii

Redacţia

2017-04-11 15:36:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro