Actualitate

2021-02-26, 12:01:55

Beneficiile roților industriale pentru uzul casnic - 4 motive să îți echipezi mobilierul cu aceste dispositive

Cel mai probabil, subiectul “roți industriale” nu este considerat de interes pentru majoritatea oamenilor: ele sunt adesea văzute doar ca o parte minoră a operațiunilor casnice. În realitate, acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr - rolele sunt echipamentul principal pentru deplasare și curățenie eficientă, mai ales dacă sunt ergonomice și de înaltă calitate.

Urmărește în continuare care sunt avantajele echipării mobilierului cu aceste dispozitive

În ultimele decenii, răspândirea mobilierului de tipul DIY și, implicit, a sectorului de bricolaj, a cunoscut o creștere exponențială a produselor de mobilitate pentru obiectele casei, acestea fiind disponibile în prezent pe piață într-o varietate de materiale și dimensiuni, adaptate nevoilor casnice. Unele obiecte grele, precum rafturile pentru cărți și dulapurile, sunt de obicei staționare, însă canapelele, scaunele, mesele și multe alte piese, pot fi accesorizate cu roți industriale pentru mobilier, precum cele de la Magnet Center, strategie care aduce cu sine o multitudine de îmbunătățiri prin mișcare suplimentară, precum și un suport de bază pentru prelungirea vieții obiectelor casnice.

•    Protejează mobilierul și pardoseala în timpul mișcării

Mutarea obiectelor grele pe linoleum sau podele din lemn nu este o sarcină ușoară, mai ales că piesele de mobilier pot fi lovite sau zgâriate. Există o mare varietate de role de acest gen, cu diferite tipuri de roți, pentru a oferi protecție pe orice suprafață pe care te deplasezi. Podelele din gresie, de pildă, necesită suprafețe de rulare mai moi. Banda de rulare dură va măcina țigla, deci este important să achiziționezi role de înaltă calitate.

•    Ajută la mutarea cu ușurință a obiectelor grele

Echiparea mobilierului greu cu roți poate facilita mutarea acestuia în diverse locuri ale casei. Mai mult, poate ușura treburile casnice, astfel incat activități precum aspiratul și datul cu mopul vor deveni mult mai ușoare. Majoritatea au mecanisme de blocare pentru a limita mișcările nedorite și pot trece în poziția de deblocare printr-o simplă apăsare a piciorului. Roțile mai mari pot fi utile dacă trebuie să ieși dintr-un garaj sau pe suprafața aspră a unei căi de acces. Cele cu placă de montaj funcționează cel mai bine pe platformele din lemn. Mai mult, modelele speciale, numite „rotile”, au rolul de a ridica piesa de mobilier.

•    Oferă un aspect modern camerei

Ansamblurile de roți vin într-o varietate de forme, culori și modele - de la inspirație vintage și turnată în alamă, până la interpretări mai moderne - cu scopul de a spori aspectul oricărei piese de mobilier. Dacă ai obiecte ce necesita îmbunătățiri, rolele pot pot fi o opțiune, deoarece oferă un look modern, industrial. Mai mult, scaunele din sufragerie pot avea un aspect practic prin adăugarea rolelor, care pot permite rostogolirea acestora înainte și înapoi pe podea, ceea ce pune mai puțină greutate pe infrastructura scaunului și îi crește longevitatea.

•    Pot fi instalate acasă, cu minim de efort

În funcție de dimensiunea și stilul pe care îl alegi, rotilele pot fi aplicate pe picioarele unei piese existente, fie cu câteva explozii dintr-un burghiu electric, fie cu lipici sau autocolante puternic adezive. Important este să se ia în considerare dimensiunea în plus față de mecanism atunci când decizi să le achiziționezi. Dorești roți mari și strălucitoare, care să ofere un aspect interesant încăperii, sau o variantă mini, care aproape dispare sub bază? Opțiunile abundă, așa că alocă-ți timp informându-te, pentru ca dispozitivul să se potrivească perfect și să fie pus cu ușurință în mișcare.

Așadar, de ce să îți echipezi mobilierul cu roți industriale? Fie că este vorba de canapea, birou, otomană sau masă, rolele îți permit să muți obiectele după bunul plac, fără pic de efort.  Mai mult, adăugarea acestor accesorii schimbă aspectul camerei: pot face o masă de cafea să fie practică prin mobilitate sau chiar poate transforma un scaun obișnuit într-unul pivotant, de birou. În orice mod alegi să le folosești, roțile industriale pot fi un real ajutor în casă, tot mai multă lume alegând să-și ușureze activitățile casnice prin intermediul lor.

Sursa foto: Shutterstock.com


Comentarii

Redacţia

2021-02-26 12:01:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...