Social

2020-02-11, 12:16:16

Bilete de tratament în şase staţiuni, pentru pensionarii olteni

A sosit prima serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. Cele 56 de bilete alocate au data de plecare în staţiune în perioada 17-20 februarie. Cele mai multe sunt la Bala, Olăneşti şi Amara.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din cadrul primei serii. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 17-20 februarie şi sunt repartizate astfel: 10 bilete în staţiunea Amara, 28 de bilete în staţiunea Bala, 3 bilete la Buziaş, 3 bilete la Covasna, 18 bilete la Olăneşti, 3 bilete la Pucioasa.

Persoanele care se regăsesc pe lista afişată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 11 februarie.

Pentru un bilet de tratament, vârstnicii achită jumătate din cuantumul pensiei.Comentarii

Redacţia

2020-02-11 12:16:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...