Social

2018-06-15, 13:33:15

Bilete la mare şi munte pentru pensionarii din judeţul Olt. 18 staţiuni sunt cuprinse în ofertă

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. 76 de tichete în staţiunile de pe litoral, dar şi la munte, aşteaptă să fie ridicate de vârstnicii dornici să petreacă un sejur de 16 zile, pentru a se trata de afecţiunile suferinde. Biletele de tratament au data de plecare în staţiune în perioada 24-28 iunie.

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat la sediul şi pe site-ul insituţiei lista biletelor de tratament din cadrul seriei a IX-a. Oferta include 76 de bilete în staţiunile de pe litoral, cum ar fi Neptun, Saturn, Efori Nord, dar şi la munte. 

Biletele cu data de plecare în staţiune 24-28 iunie sunt repartizate astfel:10 bilete în stațiunea Amara, 4 bilete în stațiunea Bala, 8 bilete în stațiunea Buziaș, 2 bilete în stațiunea Covasna, 9 bilete în stațiunea Eforie Nord, 6 bilete în stațiunea Felix, 2 bilete în stațiunea Govora, 2 bilete în stațiunea Herculane, 8 bilete în stațiunea Pucioasa, 2 bilete în stațiunea Ocna Șugatag, 2 bilete în stațiunea Moneasa, 3 bilete în stațiunea Sinaia, 2 bilete în stațiunea Slănic Moldova, 2 bilete în stațiunea Slănic Prahova, 4 bilete în stațiunea Tușnad, 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei, 6 bilete în stațiunea Saturn, 2 bilete în stațiunea Neptun.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Olt începând cu data de 18 iunie, între orele 8.00-16.30. Pentru un bilet de tratament, pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei. 


Comentarii

Redacţia

2018-06-15 13:33:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...