Comentariul Gazetei

2019-09-20, 11:03:13

Boala care ne răpeşte oamenii dragi...

Moartea unei tinere mame, care la doar 30 de ani a pierdut lupta cu cancerul, această boală perfidă, te întristează indiferent dacă cunoşti sau nu acea persoană. Doar când auzi povestea ei de viaţă, dar mai ales suferinţa ultimelor săptămâni de luptă cu boala care a răpit-o de lângă cei dragi, îţi pui întrebarea de ce? De ce atât de devreme? De ce persoane atât de tinere sunt lovite de crunta maladie.

Este trist, este nedrept, dar cancerul nu ţine cont de vârstă, bani sau statut. Ceea ce ne rămâne de făcut este să avem mai multă grijă la ceea ce mâncăm, să ne stresăm mai puţin, iar cel mai important să nu neglijăm niciodată primele semne de boală. Descoperit tardiv, cancerul nu iartă pe nimeni.

Nu putem şti ce ne rezervă viaţa, cert este că fiecare dintre noi ar trebui, măcar o dată pe an, să ne facem un set de analize complete. Dar nu o facem. Din lipsă de timp, pentru că ne luăm cu fel şi fel de probleme sau, uneori, chiar din cauze financiare, amânăm să mergem la medic. Ceea ce se întâmplă în ultimul timp ar trebui să ne pună pe gânduri, să avem mai mare grijă de noi, implicit de cei dragi nouă!


Comentarii

Redacţia

2019-09-20 11:03:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...