Sport

2018-11-08, 11:16:29

Bobi Verdeş, după ultimul succes. „Am făcut un joc foarte bun”

CSM Slatina a continuat seria victoriilor în „intermediara” susţinută pe teren propriu, scor 4-0, cu Oltul Slătioara. Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, s-a declarat mulţumit de joc, mai ales că formaţia vizitatoare nu a pus probleme la poarta apărată de Sorin Gavriş, slătinenii reuşind să-şi ţină adversarul în propria jumătate de teren.

CSM Slatina domină în Liga a IV-a, fiind singura echipă care a înregistrat victorii pe linie. Formaţia aflată sub comanda lui Bobi Verdeş a obţinut o nouă victorie, miercuri, pe Stadionul „1 Mai”, scor 4-0, în jocul disputat în compania celor de la Oltul Slătioara.

Meciul a fost la discreţia noastră. Important este că nu le-am dat şanse adversarului să aibă ocazii, n-am marcat atât de mult pe cât îmi doream, am ratat destule situaţii bune, însă este o victorie clară, iar jocul a fost foarte bun. Adversarul a stat numai pe două linii”, a precizat antrenorul principal al grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

CSM Slatina va evolua duminică, în deplasare, în compania formaţiei Voinţa Schitu. După acest joc, liderul la zi va primi vizita principalei urmăritoare în lupta pentru barajul de promovare, Petrolul Potcoava. Comentarii

Redacţia

2018-11-08 11:16:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...