Sport

2020-05-19, 12:55:14

Bobi Verdeş, planuri pentru viitoarea stagiune: „Vreau să păstrez lotul actual”

Pentru Vediţa Coloneşti, actualul sezon s-a încheiat, după ce FRF a decis „îngheţarea” campionatului Ligii a III-a. Antrenorul grupării oltene, Bobi Verdeş, vrea să păstreze lotul actual, iar în acest sens vor fi demarate negocierile cu jucătorii pentru reînnoirea contractelor.

Dacă CSM Slatina va reveni pe teren pentru disputarea barajului de promovare în Liga a II-a, pentru Vediţa Coloneşti sezonul s-a încheiat. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş ocupă un loc şase după disputarea turului, cu 27 de puncte acumulate.

Antrenorul echipei oltene, Bobi Verdeş, va pune la punct, în aceste zile, strategia pentru următorul sezon.

„Vreau să păstrez lotul actual de jucători. Am făcut o pregătire bună în iarnă, de care nu am apucat să profităm. Toţi jucătorii sunt la final de contract, urmează să ne întâlnim cu ei, să negociem prefectarea unor noi înţelegeri. Vrem să pregătim următorul sezon, însă nu putem stabili programul până când nu vom cunoaşte mai multe detalii legate de reluarea competiţiei”,
a declarat antrenorul echipei Vediţa Coloneşti, Bobi Verdeş.

Bobi Verdeş va continua pe banca echipei Vediţa Coloneşti în stagiunea viitoare. Acesta a preluat formaţia olteană undeva la jumătatea turului actualului sezon, în prima parte a competiţiei echipa din Coloneşti fiind pregătită de tehnicianul piteştean Iordan Eftimie.

Comentarii

Redacţia

2020-05-19 12:55:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...