Naţional

2019-11-08, 19:34:01

Bombă în cazul Caracal. Luiza Melencu ar fi în viață. Alexandru Cumpănașu a prezentat presupusele probe

Candidatul Alexandru Cumpănașu aruncă o bombă cu câteva minute înainte de terminarea campaniei electorale.

Alexandru Cumpănașu a declarat în exclusivitate la Antena3 că Luiza Melencu a fost găsită de investigatorii săi. Iar Mama Luizei a recunoscut-o pe fată în clipul video prezentat.

”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori.”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

Redacţia

2019-11-08 19:34:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...