CSM Slatina

2017-04-03, 14:33:45

Bora: „Am luat o opţiune serioasă la promovare”

CSM Slatina a rezolvat ecuaţia promovării directe, după victoria cu CSU Reşiţa, însă Victorina Bora rămâne în continuare rezervată. Antrenoarea echipei de handbal slătinene îşi ţine astfel conectate jucătoarele până când promovarea va fi obţinută matematic.

Fosta jucătoare a Oltchimului s-a arătat mulţumită de evoluţa elevelor sale, care au învins categoric CSU Reşiţa, formaţie care, cel mai probabil, va prinde un loc la barajul de promovare.

„Este clar, am luat o opţiune serioasă la promovare, dar până când nu se va încheia sezonul, nu ne putem gândi la Liga Naţională. Fetele au făcut un meci foarte bun, mai bun decât cel de acasă cu Reşiţa. Mai avem meciuri de jucat, trebuie să le tratăm serios, indiferent de adversar. Au jucat toate fetele, inclusiv Pătuleanu, care a evoluat doar în apărare. Trebuie să rămânem conectate până al finalul sezonului, să încercăm să aducem un plus de calitate în joc la fiecare meci pe care îl mai avem de disputat”,
a precizat antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Victorina Bora. 

CSM Slatina se află pe primul loc, cu 39 de puncte, având un avans de şase lungimi faţă de Minaur Baia Mare, care are un joc mai puţin disputat.

Comentarii

Redacţia

2017-04-03 14:33:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro